La fleca Montserrat Forners, al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, ha guanyat el premi Millor Pa de Pagès Català 2024 en un acte celebrat al Teatre Municipal de Banyoles. Fundat el 1894, va néixer amb diversos establiments al barri de Sants, tot i que actualment es troba al carrer de Castillejos.
Amb tot, el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català ha reconegut el forn de Marc Casamitjana. Es tracta del guanyador del mateix premi el 2022 i multipremiat en altres modalitats com la de millor coca creativa de Sant Jordi 2023 o el del millor llonguet de Catalunya l'any 2021.
Casamitjana ha estat premiat aquest cap de setmana amb 2.000 euros després de superar Xavier Pàmies, del Forn Sistaré de Reus, Joan Urrea, del Forn Espurna de Berga, Andreu Bertran, del Forn Mistral de Barcelona, i Francesc Massana, del Forn Massana de Cornellà de Llobregat.