El sushi sembla el menjar ideal per dies especials. Bo, bonic i saludable. Un dels problemes, però, és que és bastant complicat de fer. Hi ha una tècnica que s'ha de perfeccionar perquè no quedi massa arròs i poc peix o perquè no es desmunti. De totes maneres, hi ha una tècnica per fer-lo a casa de forma senzilla: utilitzant una ouera.
El primer pas és agafar una ouera buida i folrar-la amb paper film per la zona on es col·loquen els ous. L'objectiu d'aquesta tècnica és muntar el sushi dins i poder-ho desmotllar fàcilment. Amb l'ouera folrada hi podem posar els ingredients que més ens agradin: sushi, alvocat, tonyina. Després hem de col·locar-hi alga una mica d'arròs i finalment alga nori. Hem d'acabar pressionant-ho. Finalment girem l'ouera i retirem el plàstic.
@angelarecioo Nunca había compartido nada sobre cocina (tampoco creo que lo haga muchas más veces) pero esta receta de @fitfoodmania es parte de mi carpeta de “recetas” que me guardo en IG para probar a hacerlas. Spoiler: están buenísimos 😁 #recetacasera#sushi#sushilovers ¿Te animas a hacerla?
♬ Bridgerton (Wildest Dreams) - The Theme System
El principal avantatge d'aquest truc és que és fàcil i accessible per a qualsevol, fins i tot per a les persones que no tinguin cap formació en cuina. Un altre dels avantatges és la possibilitat de fer-los del gust que cadascú vulgui.