Gastronomia, alimentació i vi han estat els protagonistes de la jornada que s'ha celebrat aquest diumenge en aquest espai tan especial de Casserres, tocant a Gironella. La mostra ha comptat amb 12 cellers que han representat les diferents denominacions d'origen de Catalunya. Entre els viticultors de la BdeGust 2019 s'hi ha pogut trobar la Bauma de les Deveses de Sant Julià de Cerdanyola, l'aposta berguedana per recuperar l'antic paisatge vitivinícola de l'alt Berguedà; Cellers Underground (DO Pla de Bages, Penedès i Costers del Segre); Gallina de Piel Wines by David Seijas (DO Empordà, Penedès i Ribeiro), Heretat Oller del Mas, Collbaix, Fargas Fargas i la Diferenta (DO Pla de Bages); Vins de Pedra (DO Conca de Barberà); La Vinyeta (DO Empordà) i cava Vendrell Olivella.
També han fet acte de presència a la mostra la cervesa Nikasi i el xef Marcel Cardona de Cal Fuster com a restaurador, així com els artesans de formatges Blancafort i Cal Músic, els embotits de La Cooperativa, Casa Enfruns i el pa del forn l'Espurna de Berga.
Des de les 11 del matí fins les 9 del vespre, la mostra s'ha omplert d'activitats, amb la novena trobada d'intercanvi de plaques de cava, els tallers BdegustMenuts, el sisè concurs de fotografia d'Instagram #Bdegust19, el tercer concurs DibuixMenuts, un vermut musical, maridatge de vins i formatges a càrrec de Ramon Roset i Sílvia Culell, tast de vins i formatges, tast de vi a cegues amb David Seijas, tast de cervesa artesana, sessió de punxadisc amb Alberto Jimenez i el concert de cloenda amb Doctor Swinguez.
Guanyadors del concurs D'INSTAGRAM amb més likes per: @david_font