L'emotiva carta de mossèn Josep Maria Ballarín: «Si anem junts no hi ha qui ens tombi»

El popular capellà no ha pogut assistir a l'acte central de la candidatura Junts pel Sí a Lleida, però ha escrit una carta per als assistents

À.Ll
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:31h
El capella de Gósol, Josep Maria Ballarín, que tanca la llista de Junts pel Sí a Lleida, no ha pogut assistir a l'acte central de la candidatura a la capital del Segrià, però hi ha estat present a través de la carta que ha escrit per per reclamar un nou Estat. Aquest és l'escrit:

"Bona gent. Sóc capellà a Gósol. Tinc 95 anys, català sense pors. Resulta que entre peres i pomes vinc a representar el poble del Ponent, així que les enceto per algú d’aquestes terres que tots coneixeu. En Màrius Torres: La galerna i el llamp, el torb i la tempesta sobre l’ample terrer l’han combatut a ras. La flor de l’esperança minúscula i tenaç, color dels nostres somnis, únicament hi resta.

A hores d’ara parlar del torb i la tempesta està al dia perquè ens les claven per tot arreu, però no tinc cap por que si anem junts no hi ha qui ens tombi. Però el poeta ens parla de la flor de l’esperança minúscula i tenaç. Ara la nostra esperança no és minúscula, però té la tenacitat d’un poble que s’ha cansat de ser mesell. Diumenge toca votar, bona gent, no tingueu por, voteu Junts pel Sí. Aquest cop no votem ningú, votem Catalunya. I acabo amb els polítics. El poble us ho exigeix, no us esperdigoleu amb minúcies de partit, feu sempre pinya". 

 

Totes les notícies de Junts pel Sí de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Perfils: qui és qui a Junts pel Sí

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S