La Molina llança de nou la promoció 4x3. Fins al 4 de desembre si es recarrega el forfet amb 3 forfets de dia o es compra un suport carregat, l'estació regala un quart dia d'esquí. A més, els participants entren automàticament en el sorteig d'unes ulles de la marca Adidas Eyewear.
Què és el forfet recarregable o "RECarnet? És un format que permet recarregar dies d'esquí des de casa i anar directament a pistes, evitant passar per taquilles.
Com es pot aconseguir el RECarnet i participar en la promoció?
Si es té un suport codificat de la passada temporada, es pot recarregar i aprofitar la promoció 4x3 directament des del web de La Molina. En cas de no tenir-lo, es pot adquirir des de la mateixa pàgina o a les oficines de l'estació durant el mes de novembre o bé a alguna de les fires i espais promocionals.
Avantatges pels clients del ReCarnet:
Els usuaris de forfet recarregable disposen, a més, de diversos avantatges durant tota la temporada: 30% de descompte en el lloguer de material a l'edifici de serveis - cota 1700 zona Telecabina Alp 2500, consignes individuals per només 1€/diari a l'edifici de serveis, activitats i descomptes especials exclusius pels clients amb forfet recarregable.
La Molina obre les portes amb promocions especials
L'estació llança de nou l'oferta 4x3 | A partir del dia 1 de novembre i fins al 4 de desembre si es recarrega el forfet amb 3 forfets de dia o es compra un suport carregat, La Molina regala un quart dia d'esquí
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de novembre de 2016 a les 20:00
Actualitzat el 01 de desembre de 2016 a les 10:44
Et pot interessar
-
Societat El 40% dels turistes que visiten el Berguedà arriben durant l'estiu
-
Societat «Hi havia força gent que no sabia on coi anava»
-
Societat «Ara estic bé, però crec que em posaré nerviosa quan pugi les escales»
-
Societat Ivan Sànchez destaca el decurs tranquil de la primera passada de la Patum de 2025
-
Societat Patum de Berga 2025: la guia definitiva per viure la festa com un autèntic berguedà
-
Societat No és la barreja: la beguda típica de la Patum que potser no coneixes i la seva recepta