
El millor restaurant del món tornarà a obrir les portes durant dos mesos. Són exigències del guió del film que Hollywood prepara sobre Ferran Adrià i la història d'El Bulli. Malgrat que s'havia anunciat que passat el 30 de juliol ja no servirien més sopars, Adrià ha explicat que tornarà a obrir durant un mes perquè els actors i l'equip de la pel·lícula puguin veure com funciona veritablement el restaurant, amb treballadors i clients que no seran figurants. Després, l'equip gravarà un mes més amb el restaurant també obert. La previsió és que es rodi la tardor del 2012 o la primavera de 2013. "No obrirem més o menys sinó que obrirem de veritat. Serà molt divertit", ha afegit.
El film, que encara no té títol, es rodarà entre el restaurant de la Cala Monjoi (Roses) i el Japó, entre d'altres escenaris. De moment, David Willson està elaborant el guió que, a partir del setembre, analitzarà a nivell gastronòmic Ferran Adrià i el seu equip. Es preveu que el guió definitiu quedi enllestit cap novembre, si el xef hi dóna el vist-i-plau final. Serà en aquest moment quan es començaran a buscar el director i els actors. El rodatge es podria fer durant la tardor del 2012 o la primavera de 2013 -segons si es té enllestit el càsting- i el produirà Jeff Kleeman, que de jove havia estudiat cuina i és, segons el xef, "un apassionat del menjar".