La pàgina web de la Biblioteca, que s'ha creat i dissenyat utilitzant eines web gratuïtes i a l'abast de tothom (WordPress, Flickr) disposa, entre d'altres, d'accès a les novetats dels fons bibliogràfic, directori d'enllaços, informació sobre els serveis, etcètera...
Així, accedint al mòdul de Preguntes més freqüents, disponible en castellà i en català, els nous usuaris de la Biblioteca poden conèixer la seva ubicació, els horaris d'obertura i la normativa de préstec, així com les dades necessàries per fer-se el carnet de lector de la biblioteca, servei gratuït que no suposa cap despesa ni complicació per l'usuari.
D'altra banda, al menú principal hom hi pot accedir al llistat de novetats del fons bibliogràfic i audiovisual de la Biblioteca, que s'actualitza diàriament. A més, si el que és desitja és consultar el fons disponible, hom pot consultar les diferents disciplines temàtiques al menú de categories o bé utilitzar l'eina de recerca. Cal destacar que aquesta eina permet accedir a informació completa sobre el contingut del llibre o audiovisual i permet descarregar-se una imatge d'alta resolució de la portada o coberta, a diferència de la majoria de catàlegs que t'ofereixen només les dades bàsiques sobre autoria, peu d'imprenta, etcètera. De moment, però, aquestes eines només són disponibles pel fons que s'ha bolcat a la web des de la seva creació i posada en funcionament, l'estiu passat, amb la intenció a mig i llarg termini de bolcar-hi tots els registres del catàleg.
També es troba disponible en aquest apartat l'anomenat Quiosc virtual, també d'actualització diària i on els usuaris de la pàgina web poden conèixer les revistes que s'han incorporat aquell dia al fons de la Biblioteca i
accedir directament, via les respectives pàgina web, als directoris o resums de continguts, de manera que des de casa poden esbrinar si en una revista determinada hi ha un article o informació del seu interès i emportar-se-la en préstec si hi ha disponibilitat.