La comissària de l'Any Pedrolo serà a Navarcles per parlar de l'univers de l'escriptor

Anna Maria Villalonga, novel·lista i comissària de l'Any Pedrolo, parlarà a Navarcles de l'escriptor segarrenc
Anna Maria Villalonga, novel·lista i comissària de l'Any Pedrolo, parlarà a Navarcles de l'escriptor segarrenc | Esteve Plantada
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:24h
En motiu de l'Any Pedrolo -aquest 2018 va fer cent anys que va néixer- molts pobles i ciutats de tot el país han impulsat actes de record i homenatge a aquest segarrenc considerat un dels escriptors més prolífics de la literatura catalana i un referent intel·lectual de l'independentisme d'esquerres. En aquest sentit, la biblioteca de Navarcles ha organitzat tres actes relacionats amb el literat. Un d'ells va tenir lloc el passat dijous, dia 25, i va consistir en una tertúlia literària del llibre Acte de violència, en el marc del club de lectura de joves.

El següent es durà a terme aquest dimarts, 30 d'octubre, i el protagonitzaran els membres del club de lectura d'adults Parlem de llibres. Sota el guiatge del professor de literatura Ignasi Puig reflexionaran, a partir de les vuit del vespre, sobre Joc brut, una novel·la policíaca situada a Barcelona que narra la història del Xavier que, atret intensament per la Juna, s'avé a cometre un assassinat perquè ella li ho demana.

Finalment, el darrer acte d'homenatge a Manuel de Pedrolo anirà a càrrec d'Anna Maria Villalonga, novel·lista i comissària de l'Any Pedrolo, que aprofundirà en l'univers particular d'aquest escriptor mort l'any 1990. La xerrada tindrà lloc el divendres, 9 de novembre, i començarà a les vuit del vespre.