Més de 4.000 persones han passat per l'Alicia't de Sant Benet

L'èxit d'aquesta segona edició consolida la festa de la cuina fàcil, sana i divertida i la projecta de cara al futur

Publicat el 04 de maig de 2014 a les 18:58
Una de les demostracions realitzades a Món Sant Benet durant l'Alicia't. Foto: MSB

Món Sant Benet ha estat aquest cap de setmana la capital de la cuina sana, fàcil i divertida. Més de 4.000 persones han participat a la segona edició de la Festa Alícia't, la festa que durant un cap de setmana i per segon any consecutiu obre les portes de la Fundació Alícia i del Món Sant Benet per explicar amb tallers per a totes les edats, activitats obertes al públic, sortejos i parades de productes agroalimentaris,  que els bons hàbits alimentaris influencien directament en la salut.
 
Enguany el bon temps ha acompanyat l'afluència de públic i durant dos dies els tallers organitzats, el doble que en la primera edició, han quedat pràcticament plens. En total s'han fet un centenar de sessions. Hi ha hagut tallers per a les famílies, tallers pensats per a evitar el malbaratament dels aliments o per cuinar amb el microones i també altres de nous com el que ha fet el xef del restaurant L'Ó  de Món Sant Benet, Jordi Llobet que intenta explicar receptes fàcils i alhora sofisticades.
 
A més dels tallers, una vintena d'empreses, ajuntaments i entitats vinculades al món de l'alimentació, la gastronomia i la cuina han omplert de parades la plaça de Món Sant Benet. També s'han fet visites especials al Monestir de Sant Benet de Bages, als horts, i una gran plaça s'ha omplert de jocs infantils i activitats físiques per reforçar la idea que la salut i l'alimentació van acompanyats d'exercici físic.
 
L'objectiu darrera d'aquestes jornades és impulsar els valors que comparteixen Fundació Alícia i Fundació Catalunya-La Pedrera: cuina, territori, salut, proximitat i patrimoni.