Presenten «El llegat de la vall», dijous a Sant Joan

Al Racó de les Paraules, a partir de les 7 del vespre

Publicat el 20 de novembre de 2012 a les 21:54

El proper dijous dia 22 de novembre a les 19:00h. es realitzarà a la llibreria "El Racó de les Paraules" de Sant Joan de Vilatorrada, el forum-presentació de la novel·la "El llegat de la vall" amb la presencia dels seus autors Jordi Badia i Luisjo Gómez.

Jordi Badia Pérez (Barcelona, 1961) és diplomat en Ciències Empresarials i exerceix coma empresari i gerent de diverses firmes. L'any 1997 va quedar fascinat per la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça. Des de llavors passa allà els estius, investigant la importància militar del lloc en l'Edat Mitjana i el significat del missatge de l'art romànic.

Luisjo Gómez Álvarez (Barcelona, 1961) és ex boxejador i exerceix com a advocat penalista de reconeguda experiència en la defensa de processos criminals. És un gran aficionat a la lectura i a la història, cosa que el va dur a relacionar les inquietuds del seu amic sobre la vall amb determinats passatgers històrics. Tots dos van coincidir a les aules de La Salle Bonanova als 14 anys. Aquest, el seu primer llibre per tots dos, és el resultat tangible de la seva amistat.

A "El llegat de la vall", L'Arnau Miró treballa des de fa vint anys com a gerent en un hotel de Butiaba, a Uganda. Va sortir de Barcelona dues dècades abans amb la intenció de fugir d'un seguit de desgràcies personals i de desen-contres sentimentals. Tot canvia el dia que l'Arnau rep una notificació notarial en què se li comunica la mort de l'únic familiar que li quedava viu, i que ell n'ha estat nomenat hereu universal. Quan torna a Barcelona per fer-se càrrec de l'antic casalot familiar de la Vall de Boí, viurà una sèrie de situacions extremes, persecucions i misteris el secret dels quals es troba a les parets de la casa de la vall. El llegat de la vall és una novel·la carregada d'intensitat, de situacions trepidants i de passions incontenibles que duran l'Arnau Miró a retrobar-se amb el millor i amb el pitjor del seu passat. Un viatge en el temps que ens durà fins a les persecucions càtares del segle XIII, l'aixecament dels murals de les esglésies romàniques a principis del segle XX i la Guerra Civil.