Sant Vicenç acomiadarà l'actual camp de futbol amb una jornada lúdica dissabte

L'Ajuntament ha organitzat partits de futbol, un esmorzar popular, col·locarà la primera pedra i se celebrarà un concert de rock

Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:59h
Sant Vicenç de Castellet acomiadarà l'actual camp de futbol aquest dissabte amb una jornada lúdica i festiva oberta al conjunt de veïns i veïnes abans de començar les obres de remodelació integral de les instal·lacions. La regidoria d'Esports ha preparat un programa que inclourà partits de futbol amb jugadors actuals del club i exjugadors, un partit de futbol 7 femení i un esmorzar-vermut per a tothom amb la col·laboració de l'entitat Ceps i Manduca.

Primera pedra

Al vespre la jornada continuarà amb els parlaments institucionals i l'acte de col·locació de la primera pedra del futur camp de futbol que es començarà a construir el proper mes de juliol. Els actes es tancaran amb el concert de rock dels grups EDNA i el DJ DELAY a partir de les 11 de la nit amb entrada gratuïta.

Remodelació integral

L'Ajuntament preveu que aquest juliol comencin les obres de remodelació del terreny de joc. El projecte suposa una inversió d'1,4 milions d'euros i estarà acabat a la primavera. El nou camp tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. Un serà autònom i podrà funcionar encara que l'equipament estigui tancat encabint diferents espais (sala de reunions, local per a l'entitat, espai d'administració, sala d'infermeria i sala de fisioteràpia). El segon edifici, de planta baixa, incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre vestidors de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres. El camp comptarà amb una terrassa amb espai de bar i la graderia tindrà una capacitat per a unes 300 persones. A nivell del terreny de joc hi haurà espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal·lació i serveis de tot l'equipament.

Més de 7.000 metres quadrats

La superfície total del projecte és de 7.267 metres quadrats que engloba l'àrea compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros i Joan Cadevall. El nou terreny de joc mantindrà l'accés actual pel carrer Osona i el carrer Joan Cadevall s'eixamplarà millorant la mobilitat i visibilitat del sector aprofitant les actuacions previstes en el projecte. El finançament de l'obra va a càrrec de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i de la Diputació de Barcelona.