La cursa de la Penya Blaugrana Santpedor, a favor d'Ampans

Els organitzadors destinaran una part de les inscripcions de les properes edicions a l'entitat per ajudar-la a seguir desenvolupant el seu projecte

Redacció
15 de juliol del 2013
Representanys de la Penya i d'Ampans després de la signatura del conveni. Foto: Ampans

La cursa de la Penya Blaugrana Santpedor celebrarà la propera tardor la XXI edició amb un valor afegit, el de córrer per una entitat com Ampans. Aquesta cursa, en la qual hi participen cada any entre 700 i 800 persones, és una de les més multitudinàries de la Catalunya central i tot un clàssic en el calendari de tardor. 
 
El cartell de la cursa que organitza la Penya Blaugrana Santpedor incorpora el lema "Corre per Ampans", amb la voluntat de contribuir a la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i de crear un lligam amb l'entitat, amb qui comparteix valors i territori, alhora que fomentaran, conjuntament, un estil de vida saludable per a totes les persones. 
 
Per deixar constància d'aquest lligam que s'estableix entre la Penya Blaugrana Santpedor i Ampans, ambdues entitats han signat un conveni de col·laboració a partir del qual els organitzadors de la cursa es comprometen a fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i a destinar una part de les inscripcions de la cursa com a donació per contribuir a desenvolupar el projecte de la fundació. 
 
Per la seva banda, Ampans participarà amb voluntariat a l'operatiu organitzador de la cursa i col·laborarà en diverses tasques. En el moment de la signatura, ambdues entitats han expressat la voluntat de mantenir al llarg del temps aquesta col·laboració a la fi de treballar conjuntament per una societat més oberta, inclusiva i justa a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. 
Arxivat a