La perxista de l'Avinent Manresa Nerea Pérez, quarta al Campionat d'Espanya sub23

Ha fet la marca per entrar al bronze, però un nul en el salt anterior l'ha apartat del podi

Nerea Pérez, de l'Avinent Manresa, durant un dels salts
Nerea Pérez, de l'Avinent Manresa, durant un dels salts | CAM
Redacció
05 de febrer del 2023
Actualitzat el 06 de febrer a les 12:11h
La pertiguista Nerea Pérez ha estat l'atleta més destacada de la representació de l'Avinent Manresa al Campionat d'Espanya sub23 en pista coberta que s'ha disputat aquest cap de setmana a Antequera. Pérez ha ocupat la quarta posició final del concurs de perxa amb un salt per sobre dels 3,80 metres. Amb aquesta marca hauria aconseguit la medalla de bronze, però un nul en l'altura anterior l'ha apartat del podi. 

La manresana Meritxell Tarragó ha ocupat la vuitena posició en els 400 metres llisos marcant un registre de 56"36. La velocista Laia Solà ha estat onzena en els 60 metres llisos amb 7"79 en les semifinals, insuficients per passar a la final. En eliminatòries, Solà havia aturat el cronòmetre en 7"85.

La tambe velocista Patricia Serrano ha estat onzena en els 200 metres llisos amb 25"59 en semifinals. En eliminatòries havia fet 25"43. Serrano també ha pres part en els 60 metres llisos ocupant la catorzena posició global d'entre 31 atletes participants. En semifinals va marcar 7"87 i en eliminatòries 7"85.