Pedro Martínez insisteix en que cal perseverar

Carles Duran queda content i es mostra agraït amb Birgander

Pedro Martínez ha estat desqualificat per una doble tècnica
Pedro Martínez ha estat desqualificat per una doble tècnica | D. Grau
04 de febrer del 2023
Actualitzat a les 20:55h
Pedro Martínez ha començat la seva intervenció davant els mitjans lamentant la manca d'encert del seu equip durant algunes fases del partit contra el Joventut. "Ens ha faltar una mica més de ficar", ha comentat l'entrenador del Baxi Manresa, que no ha quedat descontent amb la defensa que ha fet el seu equip. Tot i reconèixer que la derrota allunya el Baxi Manresa de l'objectiu de la permanència, no els queda altra solució que "perseverar". 

Un dels moments claus ha estat l'inici del tercer quart quan el Joventut s'ha mostrat més encertat des de la línia de tirs lliures i ha agafat una renda superior als deu punts. Els bons moments viscuts al final del tercer quart i començaments del darrer no han estat suficients. Per això, un cop consumada la derrota Martínez ha valorat que "ens hem de quedar amb les coses positives i mirar què podem fer amb les negatives". 

El tècnic ha valorat la seva eliminació. Les dues tècniques han vingut per protestes a la taula d'anotació quan Martínez havia demanat un temps mort i no li han concedit. Primer ha rebut una tècnica i la insistència ha causat la segona i la exclusió.

Carles Duran queda content i es mostra agraït amb Birgander
El tècnic local, Carles Duran, s'ha mostrat satisfet d'aconseguir una victòria davant "un equip que lluita els quaranta minuts". Com també s'ha alegrat que "el meu equip ha fet la feina els quaranta minuts". Duran ha volgut personalitzar les felicitacions en Simon Birgander, que només quatre hores abans del partit ha estat pare i ha estat present a Badalona per ajudar el seu equip. 

Arxivat a