L'alcalde de Castellnou fa oficial la seva renúncia

Francesc Martínez deixa l'acta després de quedar-se en minoria per la dimissió de dos regidors | En el seu comiat carrega contra l'oposició i contra Manel Valero

Francesc Martínez durant la seva intervenció en el ple de Castellnou
Francesc Martínez durant la seva intervenció en el ple de Castellnou | Pere Fontanals
28 de març del 2018
Actualitzat el 29 de març a les 12:37h
Francesc Martínez ha renunciat a l'acta de regidor i ha dimitit com a alcalde de Castellnou de Bages. Ho ha fet després d'emportar-se a casa més de cent arxivadors i intentar esborrar els discs durs del sistema informàtic de l'Ajuntament.

El ple extraordinari que es va convocar per oficialitzar la seva renúncia, va durar poc més de 10 minuts, i va anar acompanyat d'un discurs de l'alcalde i de familiars seus. Tant els membres de l'oposició com l'alcaldessa accidental que prendrà el relleu fins a la propera investidura, Carme Llorens, van marxar del ple abans del parlament de l'alcalde.

Entre el públic, una trentena de persones van presenciar el discurs mentre que els opositors eren fora de la sala. Tant l'alcalde com la seva filla van carregar contra l'oposició, sobretot el regidor Manel Valero, i els mitjans de comunicació "digitals" per justificar la renúncia del batlle.

L'acte va finalitzar sense cap més contratemps.