Uns 150 comensals van donar bona raó del porc aquest passat diumenge. Foto: CiM
El passat diumenge 6 de febrer, l'Associació Cultural Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va celebrar el 2on. Homenatge al Porc amb la participació d'unes 150 persones que varen anar entrant i sortint de la sala polivalent de Can Soler, durant tot el dia, per a poder degustar totes les parts del porc. A les 7 del matí els organitzadors ja van preparar el foc perquè a les 10 tothom qui vulgues pogués esmorzar careta, botifarra negra, cansalada, galtes, peus, llom, carn magra i costellam, etc.
Un cop esmorzats i feta la sobretaula per anar fent boca per dinar, es va encetar un pernil pota negra de 8 kg. que tothom va poder tastar. Als volts del migdia es varen començar a elaborar les botifarres i el xoriço que més tard és menjarien per dinar junt amb un cigronets fets al mas el terrós.
Aquest any també com a novetat hi va haver botifarra del perol. Tot plegat regat amb vins i caves del Bages.
Per postres, com ja és habitual, un magnífic pastís dedicat a l'animal en qüestió i per acabar-ho de pair unes mandarines.
Per veure les fotografies de l'Homenatge al Porc: www.cepsimanduca.cat.
La propera activitat de l'associació, serà la 3a. Calçotada a Vallhonesta, el diumenge 13 de març.
Ceps i Manduca celebra el seu 2n. Homenatge al Porc
Unes 150 persones van participar a la trobada el passat diumenge, 6 de febrer
12
de febrer
de
2011
El més llegit