Detenen una dona per estafar 26.200 euros a clientes del seu centre d'estètica a Manresa

Copiava les dades de les targetes de crèdit de les clientes per fer compres fraudulentes per internet

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra | Pere Fontanals
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat el 07 de febrer a les 15:28h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat dijous una dona, de 35 anys, com a presumpta autora de deu delictes d'estafa, després d'haver realitzat compres per un valor total de 26.200 euros amb les dades de la targeta de clientes del centre d'estètica que regenta a Manresa. 

La investigació es va iniciar a principis de l'any 2022 quan els Mossos van rebre la denúncia d'una veïna de Manresa que havia estat víctima d'una estafa. Li havien fet càrrecs al seu compte corrent, per compres per internet, per un import de 3.646 euros.

Durant la investigació, els Mossos van rebre més denúncies per estafa bancària amb un patró similar. En tots els casos havien rebut càrrecs al seu compte corrent de compres per internet a les mateixes pàgines o similars.

Gràcies a la informació aportada per les víctimes i a les gestions d'investigació, els agents van esbrinar que totes les víctimes havien fet pagaments al mateix establiment dies abans de l'estafa. Els investigadors van concloure que l'estafadora utilitzava el seu negoci per tenir accés a les dades de les seves clientes i les utilitzava per fer compres a través d'internet. En total va fer càrrecs fraudulents per un import de 26.200 euros.

El passat dijous els Mossos van localitzar i detenir a Manresa la presumpta autora dels fets. La detinguda va passar el dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.