08
de març
de
2016, 09:25
Actualitzat:
10:40h
La calçotada que va convocar pel passat diumenge 6 de març l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet, i que ja és el 8è any consecutiu que la fan, va aplegar, a banda de santvicentins, amics i socis de Monistrol, Terrassa, Barcelona i Manresa. En total van ser gairebé un centenar de persones que van degustar els típics calçots amb la seva companya inseparable, la salsa romesco, així com també cansalada, botifarra, carn de xai i mongetes.
Abans de començar l'àpat, que es va dur a terme a Sant Pere de Vallhonesta, una bona colla d'assistents van fer la ruta fins l'antic Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, al Camí Ral.
Abans de començar l'àpat, que es va dur a terme a Sant Pere de Vallhonesta, una bona colla d'assistents van fer la ruta fins l'antic Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, al Camí Ral.