La família de la víctima del feminicidi del Bages vol la tutela de la seva filla

Els germans de la dona han iniciat una campanya de micromecenatge per poder traslladar la nena a l'Argentina, d'on era originària la víctima

Punt d'accés a la zona on es van trobar els dos cossos
Punt d'accés a la zona on es van trobar els dos cossos | Nia Escolà
Redacció
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:34h
Els germans de la víctima del feminicidi de Sant Vicenç de Castellet han iniciat una campanya de micromecenatge per poder-se traslladar a Catalunya des de l'Argentina, d'on són originaris tant ells com la víctima, i fer les gestions necessàries i assumir la tutela de la menor per tornar-la a portar al país sud-americà.

De moment, la DGAIA de la Generalitat s'ha fet càrrec de la nena, que té entre un i dos anys, ja que només ha transcendit que va néixer el 2019. La menor, que actualment es troba ingressada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa perquè va donar positiu de Covid, tenia cremades en un braç que les primeres investigacions apunten que són per un fet anterior a l'assassinat de la seva mare i posterior suïcidi del seu pare.

Tant víctima com botxí eren originaris de l'Argentina i vivien a Terrassa. Ara, la família d'ella es vol fer càrrec de la menor perquè "comenci una nova vida i que pugui superar aquest tràgic desenllaç", segons va explicar la família al diari Ara.