Monistrol de Calders obrirà el debat sobre la rehabilitació de Ca l'Espardenyer a la ciutadania

El procés tindrà una exposició itinerant, dues enquestes, una revista informativa a les bústies de les cases, un acte de presentació i un de cloenda

Projecte de millora de Ca l'Espardenyer, a Monistrol de Calders
Projecte de millora de Ca l'Espardenyer, a Monistrol de Calders | AjMdC
Redacció
09 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:47h
L'Ajuntament de Monistrol de Calders obrirà la rehabilitació de Ca l'Espardenyer, prevista per aquest mandat, en un exercici d'empoderament ciutadà que defineixi els usos de tots els espais resultants.

L'Ajuntament recorda que Ca l'Espardenyer és a dia d'avui un Bé Cultural d'Interès Local i que la situació urbanística que n'impedia la conservació està a punt de ser resolta. La rehabilitació de Ca l'Espardenyer serà una realitat, però abans, l'Ajuntament vol que tota la gent de Monistrol decideixi què s'hi fa, a través d'un procés d'informació, reflexió i debat que tindrà lloc els mesos de desembre i gener.

La rehabilitació està orientada a partir d'un avantprojecte com a punt de partida, que serà explicat a fons per tal de posar en el centre dels debats els espais resultants. L'objectiu és que quan acabi el procés, tothom hi hagi dit la seva i es faci el buidatge d'allò que hagi transmès la gent en els diversos formats previstos i així pugui esdevenir un projecte executiu que permetrà tirar endavant una primera fase de rehabilitació aquest mateix 2021.

El procés tindrà una exposició itinerant, dues enquestes, una revista informativa a les bústies de les cases, un acte de presentació el 27 de desembre, participació dels infants, tres debats complementaris i un acte de cloenda el 30 de gener on s'exposaran les conclusions.

L'Ajuntament ja està treballant, des de l'equip motor creat per a l'ocasió, per tal d'arribar a tothom, buscant no només la màxima participació, sinó la màxima diversitat i pluralitat en tots els sentits.