Què fer aquest cap de setmana al Bages i el Moianès: 6 i 7 de gener?

Les cavalcades i els actes nadalencs continuen omplint les agendes

Molts municipis encara oferiran funcions d'«Els Pastorets» aquest cap de setmana
Molts municipis encara oferiran funcions d'«Els Pastorets» aquest cap de setmana | Arxiu
Redacció
04 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:00h

Les cavalcades dels Reis d'Orient marquen l'agenda

Aquest divendres a la nit els més menuts i els no tant menuts estaran pendents de viure la nit més màgica de l'any amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient amb les seves cavalcades. En aquest enllaç hi trobareu una quinzena dels municipis del Bages i el Moianès, amb recorreguts i horaris.
 

Els Pastorets

Qui vagi tard encara està a tems de veure la tradicional funció nadalenca d'Els Pastorets a diversos municipis del Bages i el Moianès. Des d'Els Carlins de Manresa fins als històrics de Cardona, i tant dissabte com diumenge. Aquí hi ha un recull de les representacions i horaris de les funcions a les dues comarques.
 

Pessebre Vivent del Bages

Aquest dissabte i diumenge es faran les darreres representacions del Pessebre Vivent del Bages en l'incomparable marc de les Torres de Fals. Serà l'última oportunitat de veure, aquest Nadal, un dels pessebres vivents amb més personalitat del país.
 

Escena per als més xics amb Dàmaris Gelabert

I per a qui vulgui començar a passar pàgina a les festes de Nadal, el Kursaal oferirà diumenge el concert de Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band, tot repassant 25 anys de trajectòria de la música i pedagoga.