Una vuitantena de persones gaudeixen del Sopar de la Fira ViBa

L'Oller del Mas ha acollit aquest dijous un sopar preparat per deu cuiners del Bages

Publicat el 03 de juny de 2022 a les 18:39
Actualitzat el 03 de juny de 2022 a les 18:48
Aquest dijous al vespre, el saló de banquets de l’Oller del Mas s'ha vestit de gala estiuenca per acollir la vuitantena de persones que han respost a la convocatòria per gaudir del Sopar de la Fira ViBa, un sopar basat en els productes de proximitat. Amb els vins de la DO Pla de Bages com a fil conductor, el menú ha inclòs els productes de l’horta manresana (de Les Arnaules, Horta de Can Calafell i Cal Climent), la carn del Porc de Palou, de Sant Joan de Vilatorrada, i el pa de Forn de Cabrianes.

El sopar ha tingut un autèntic dream team dels fogons del Bages, amb un equip integrat per cuiners de deu restaurants de la comarca: Bacasis, Bages 964, Can Ladis, Cau de l’Ateneu, Espai Gastro Jordi Llobet, La Barca, La Masia de Sallent, Laida, Mas de la Sala i Rosamar, tots ells adherits a les Temporades Gastronòmiques del Bages, que promou Bages Impuls.

La presentació del sopar ha comptat amb breus parlaments de Frank Margenat, de l’Oller del Mas; Eva Farré, secretària de la DO Pla de Bages; Ignasi Sala, president de Bages Impuls, i Xevi Olivé, autor i coeditor de la Guia Bages Proper, una novetat editorial que s'ha presentat a l'inici del sopar.