Diumenge 2 de setembre torna a Roda de Ter el «Tasta la Llavor»

És la tercera edició d'aquesta Jornada Gastronòmica de productes tradicionals de la comarca

Varietats de tomàquet, a Roda de Ter.
Varietats de tomàquet, a Roda de Ter. | Toni Carrasco.
Toni Carrasco
29 d'agost del 2018
Durant el matí del diumenge 2 de setembre al matí a Roda de Ter tindrà lloc la tercera edició de la Jornada Gastronòmica de productes tradicionals de la nostra comarca sota el suggestiu títol de 'Tasta la Llavor'.

Organitzat pel Banc de Llavors del poble es podrà gaudir, prèvia inscripció del tast de tomàquets tradicionals i d'elaboracions culinàries amb carabassa del ferro i ceba vigatana amb la col·laboració del xef de L'horta de Tavertet, Jordi Coromina. També es podran degustar especialitats de productes fets al forn de llenya pel forner tradicional, Ramon Forcada.

La festa es completarà amb una xerrada sobre L'Hort d'hivern a càrrec de Xavi López, formador d'agricultura ecològica i jardineria i també dinamitzador en horta ecològica i que parlarà sobre cultius, rotacions, encoixinats i altres tècniques naturals per obtenir un hort
actiu i productiu, també a l'hivern. Durant tot el matí, tothom que vulgui, podrà intercanviar o vendre o comprar llavors.

També hi haurà la possibilitat de comprar planters de cols i bròquils de varietats tradicionals. I fins i tot de llavors i planters del Banc de Llavors.
Arxivat a