Durant el matí del diumenge 2 de setembre al matí a Roda de Ter tindrà lloc la tercera edició de la Jornada Gastronòmica de productes tradicionals de la nostra comarca sota el suggestiu títol de 'Tasta la Llavor'.
Organitzat pel Banc de Llavors del poble es podrà gaudir, prèvia inscripció del tast de tomàquets tradicionals i d'elaboracions culinàries amb carabassa del ferro i ceba vigatana amb la col·laboració del xef de L'horta de Tavertet, Jordi Coromina. També es podran degustar especialitats de productes fets al forn de llenya pel forner tradicional, Ramon Forcada.
La festa es completarà amb una xerrada sobre L'Hort d'hivern a càrrec de Xavi López, formador d'agricultura ecològica i jardineria i també dinamitzador en horta ecològica i que parlarà sobre cultius, rotacions, encoixinats i altres tècniques naturals per obtenir un hort
actiu i productiu, també a l'hivern. Durant tot el matí, tothom que vulgui, podrà intercanviar o vendre o comprar llavors.
També hi haurà la possibilitat de comprar planters de cols i bròquils de varietats tradicionals. I fins i tot de llavors i planters del Banc de Llavors.
Diumenge 2 de setembre torna a Roda de Ter el «Tasta la Llavor»
És la tercera edició d'aquesta Jornada Gastronòmica de productes tradicionals de la comarca
ARA A PORTADA
Publicat el 29 d’agost de 2018 a les 11:45
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
Patges i patgesses reials als barris de Vic: quan, com i a on?
-
Cultura i Mitjans
Aquest divendres comencen els actes de la Festa del Pi de Centelles
-
Cultura i Mitjans
Emili Vilamala guanya el primer premi del concurs de fotografia Amics de la ciutat de Vic
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 19, 20 i 21 de desembre
-
Cultura i Mitjans
La pista de gel de Manlleu, única a Osona
-
Cultura i Mitjans
Tot a punt a Centelles per a una nova edició de la Fira de la Tòfona
