Nova actualització de la Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2021. Aquest dimarts es van donar a conèixer els restaurants guardonats en una gala a València. En clau osonenca, no hi ha hagut novetats. La Fonda Sala d'Olost i Can Jubany de Calldetenes conserven la distinció: una estrella cadascun. Toni Sala va aconseguir-la el 1992, i uns anys més tard, el 1998, va obtenir-la Nandu Jubany.
[noticiadiari]2/228198[/noticiadiari]
L'única novetat catalana és Atempo, l'últim restaurant que el xef Jordi Cruz ha obert a Barcelona. L'establiment ha recuperat l'estrella que havia perdut en traslladar-se el juny passat de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis a la capital catalana.
La guia vermella també va distingir quatre nous restaurants amb la segona estrella (Amelia by Paulo Airaudo a Sant Sebastià, el mallorquí Voro, el madrileny Smoked Room, i l'Iván Cerdeño, a Toledo) i a 27 més els ha batejat amb la primera.
Es mantenen com a triestrellats onze restaurants, entre els quals hi ha l'ABaC i El Celler de Can Roca, que en aquesta edició ha rebut l'estrella verda a la sostenibilitat. Catalunya compta amb 65 estrelles en 50 establiments. Pots consultar tot el llistat en aquest enllaç.
Can Jubany i la Fonda Sala conserven l'estrella Michelin
L'Atempo de Jordi Cruz ha estat l'única novetat catalana que ha recuperat el guardó
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de desembre de 2021 a les 07:55
Et pot interessar
-
Societat
10 detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues a Vic
-
Societat
La UVic-UCC inicia el procés per a escollir un nou rector o rectora
-
Societat
Emili Vilamala guanya el primer premi del concurs de fotografia Amics de la ciutat de Vic
-
Societat
Manlleu reforçarà la seva resiliència climàtica per fer front a episodis de risc
-
Societat
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 19, 20 i 21 de desembre
-
Societat
La pista de gel de Manlleu, única a Osona
