De tots els 66 malalts explorats a través de telemedicina, quatre van ser tractats amb fibrinolisi, el qual és molt efectiu en el decurs de les tres primeres hores després de l'aparició dels símptomes.
L'aplicació d'aquesta avançada tècnica, que ara ha estat premiada, ha permès, entre d'altres coses, guanyar temps en el diagnòstic i tractament davant de malalties que poden ser extremadament greus. També s'ha aconseguit que 24 pacients poguessin ser tractats a Vic, sense necessitat de ser traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron.
L'ictus, o infart cerebral, és la segona causa de mort i la primera discapacitant a llarg termini. És una enfermetat amb un gran impacte social i econòmic. Per això, el CHV es va plantejar fer realitat aquest ambiciós projecte de telemedicina que li garanteix disposar del suport de neuròlegs les 24 hores del dia. Actualment, tant l'Hospital General de Vic com l'Hospital de la Vall d'Heron disposen del mateix sistema de videoconferència, així com de terminals de treball per a la visualització d'imatges de TAC i dades assistencials.
Aquest projecte ha permès que el malalts d'infart cerebral, o ictus, d'Osona i comarques de la seva influència, tinguin les mateixes probabilitats de ser atesos que els que viuen a Barcelona o en una gran ciutat. L'aplicació del teleictus també ha permès millorar la formació neurològica dels professionals d'urgències del CHV al treballar colze a colze amb especialistes d'un hospital de tercer nivell, com és el de la Vall d'Hebron.