L'ampliació del CAP de Torelló tira endavant

Marçal Ortuño i el conseller de Salut Manel Balcells s'han reunit aquesta setmana per abordar la situació i definir el futur model de l'equipament sanitari

Ortuño i Balcells, aquesta setmana a Torelló.
Ortuño i Balcells, aquesta setmana a Torelló. | Ajuntament de Torelló
Redacció
31 de març del 2023
Actualitzat a les 11:25h
El procés d'ampliació del CAP de Torelló, cada vegada més a prop. Aquesta setmana, l'alcalde del municipi Marçal Ortuño i el conseller de Salut Manel Balcells s'han trobat per abordar la situació i definir el futur model de l'equipament sanitari. Les fases de redacció del projecte, licitació i construcció del nou espai tenen una previsió d'uns dos anys de durada.

La remodelació té l'objectiu d'actualitzar els serveis de salut a Torelló, i després de superar el tràmit de cessió de terrenys per part del consistori, l'actuació tirarà endavant dotant el centre de més espai així com de més professionals i recursos. El propòsit de l'actuació, segons fonts de l'Ajuntament de Torelló, és poder fer un salt qualitatiu en el model de salut comunitària. En aquest sentit, des del Departament aposten per un enfocament social de la salut i contempla que l'ampliació del CAP de Torelló ajudarà a cobrir el dèficit en atenció sociosanitària que pateix el municipi.

En aquesta línia, el projecte inclourà serveis d'atenció intermèdia, és a dir, adreçada a persones grans o malalts crònics amb la finalitat de pal·liar les limitacions de qui les pateix i potenciar la seva autonomia.
Arxivat a