Llum verda a la urbanització del polígon Pla del Mas de Manlleu

La Generalitat desestima el recurs d'una de les empreses i les obres ja poden començar

Terrenys del Pla del Mas de Manlleu, on es vol construir el nou polígon industrial.
Terrenys del Pla del Mas de Manlleu, on es vol construir el nou polígon industrial. | Adrià Costa
Osona.com
18 de gener del 2023
Actualitzat el 27 de gener a les 9:47h
Les obres d'urbanització del Polígon del Mas de Manlleu cada vegada estan més a prop de començar. La Generalitat ha desestimat el recurs d'una de les empreses que mantenia encallada la situació i per la qual l'Ajuntament de Manlleu s'havia queixat públicament. De fet, el consistori no descartava anar als tribunals si no s'aixecava la prohibició de poder tirar endavant les obres que, finalment, començaran en breu.

A banda de la queixa pública que va fer l'alcalde d'ERC a Manlleu, Àlex Garrido, també ha estat transcendent la pressió exercida per Junts que va registrar una pregunta al Parlament en aquest sentit. La visita la setmana passada del president de la Generalitat, Pere Aragonès, a Osona i que va acabar a Manlleu, ha estat un factor determinant.

Segons explica El 9 Nou, Garrido assegura que les obres començaran de manera immediata, un cop s'hagi fet una reunió que està prevista per dimarts de la setmana vinent.

Un cop urbanitzat, el polígon Pla del Mas tindrà una superfície que vorejarà els 70.000 metres quadrats en una situació molt bona amb la C-17, la C-25 i la C-37 a tocar. A més de la urbanització de la zona, les obres també inclouen la construcció d'una ronda que connectarà el polígon amb la carretera de la Miranda.