Les eleccions dels trets al peu

«La gent està trasbalsada amb les eleccions que s'acosten i des de fa molts mesos aquest trasbals el vivim els oients del millor programa de ràdio que tindrà mai aquest país: el Versió RAC1»

Jaume Collboni i Toni Clapés, en imatges d'arxiu
Jaume Collboni i Toni Clapés, en imatges d'arxiu | Nació
05 de febrer del 2023
Actualitzat el 19 de març del 2024 a les 19:02h

No voldria estar parlant cada setmana de la campanya electoral barcelonina, però és que les d'aquest 28 de maig són unes eleccions realment riques en detalls. Cada dia passen coses, cada dia ens aixequem amb una derrapada nova a la carretera. La capital catalana és tan suggerent, que els candidats a posseir-la no poden evitar caure en la temptació d'equivocar el tret involuntàriament.

 
Aquesta setmana hem patit de prop una de les obsessions més desastroses dels boomers quan s'apropen unes eleccions: desembarcar a TikTok a qualsevol preu. Normandia queda petita al costat de l'allau de senyors i institucions que proven d'entrar fins a la cuina d'una casa que no és la seva, que no entenen, que probablement no els pertoca. I que mai conqueriran.
 
Bé, ja heu vist Jaume Collboni amb aquell vídeo infumable perpetrant un trend de fa uns dos-cents anys. Cada segon d'aquell TikTok és un crit desesperat per formar part d'un món que rebutja frontalment els crits desesperats dels boomers que en volen formar part. A TikTok s'hi ha d'entrar en silenci, sense avisar, com si no entressis a TikTok.
 
@jaumecollboni
Arxivat a