Després dels excessos de les festes de Nadal, arriba el moment de tornar a adoptar un estil de vida saludable i, sobretot, de tornar a menjar bé. En aquest sentit, el doctor Paul Berryman, cap de Leatherhead Food Research, una agrupació de més de 100 experts de diversos països, ha detallat a la revista Men's Health quin és el menú més sa per a un àpat.
Després d'estudiar més de 4.000 investigacions, Berryman ha creat tres plats que inclouen tot el que ha de tenir un àpat ideal en l'àmbit nutricional. Això és fibra, antioxidants, proteïnes, vitamines, omega-3 i greixos bons.
El primer plat és un pastís de salmó amb oli d'oliva. De segon, i com a plat principal, Berryman proposa pollastre amb llenties i, tot plegat, amb una mica de pa integral. Finalment, les postres consten d'un iogurt amb unes quantes nous. Dit això, Berryman recorda que la clau d'una dieta saludable és que siguivariada, pel qual cal entendre la seva proposta com una guia per a un dia en què no se sàpiga què preparar.