Poques infusions com la de malva tenen tantes propietats juntes amb una sola substància. A banda del seu aroma i sabor, la malva ajuda a perdre pes i a eliminar problemes digestius. També alleugereix el dolor de gola i és previsora amb les infeccions bucodentals.
Això passa perquè té tres propietats principals. Per una part els antioxidants, que endarrereix el deteriorament de les cèl·lules. Per una altra, té propietats antimicrobianes, que és capaç d'inhibir el desenvolupament de diferents microorganismes. I finalment, és antiinflamatòria prevenint la inflamació de teixits.
La composició de la malva es basa en flavonoides i fenòlics, que ajuden a prevenir problemes digestius i tenen capacitats desinflamatòries, tan cutànies -amb aplicació directa sobre la pell-, com internes. La seva infusió té un alt contingut de vitamines A, B i C, i sals minerals com el calci o el potassi. La seva flor també té propietats hidratants i és activador natural del col·lagen.
El calci redueix la pressió arterial, que consumit amb vitamina D, que també té la malva, encara millora. El potassi és un mineral molt necessari per al nostre cos, que en necessita molta més quantitat que d'altres micronutrients. La malva es pot obtenir en herboristeries.
Aquesta és la infusió que ajuda a perdre pes, desinflama i va bé per a la digestió
La malva és antioxidant, antimicrobiana i antiinflamatòria, alleugereix el dolor de gola i és previsora amb les infeccions bucodentals
ARA A PORTADA
Publicat el 18 de febrer de 2024 a les 14:48
Actualitzat el 01 de juliol de 2024 a les 13:37
Et pot interessar
-
Alimentació
El truc per identificar un bon cafè de supermercat, segons una barista colombiana
-
Alimentació
Tanca el restaurant italià més antic de Barcelona
-
Alimentació
La recepta de Karlos Arguiñano per fer el pollastre guisat ideal
-
Alimentació
«Les persones que prenen beguda vegetal han d'escollir aquesta», el consell d'una nutricionista
-
Alimentació
Alerta per un dels torrons de moda d'enguany: aquestes marques són les que no hauries de comprar
-
Alimentació
L'aliment imprescindible a la nevera d'Albert Adrià: «Sempre en tinc»
