Les berguedanes Mel's publiquen la seva primera cançó original

Es titula 'Gener' i parla sobre el sentiment d'estar perdut i la por d'equivocar-se

Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:39h
Les berguedanes Tanit Venturós i Mar Barniol formen el duet musical Mel's.
Les berguedanes Tanit Venturós i Mar Barniol formen el duet musical Mel's. | Mel's
El duet musical Mel's, format per les berguedanes Mar Barniol i Tanit Venturós, ha estrenat la seva primera cançó original, Gener. Es tracta d'una peça que va començar a sorgir durant la pandèmia del coronavirus, i ha anat prenent forma fins al resultat estrenat coincidint precisament amb el final del darrer mes de gener.

"Ha sigut un procés llarg, però ha valgut la pena, ja que estem molt contentes de tot el que ens ha fet viure aquesta cançó", han posat de manifest les berguedanes, que també han compartit que "després de dos anys treballant-hi, no podem estimar més Gener i el que significa per a nosaltres". La cançó, assenyalen, parla "dels pensaments que ens venen en moments que no saps on anar, que et sents perduda, i de la por a equivocar-nos, però també pel fet de ser valenta i intentar-ho". D'aquesta manera, Barniol i Venturós remarquen que el gener "és el mes de l'any que expressa millor aquestes sensacions, i d'aquí ve el nom de la cançó".

La producció musical de Gener ha anat a càrrec de Francesc Rodríguez, mentre que MixedByHill (Xavi Collado) s'ha ocupat del màster i mescla. El videoclip ha estat dirigit per Karkön Productions i s'ha gravat a l’Estudi Ulisses