L'Hospital Sant Bernabé continua sense cap pacient ingressat amb coronavirus

Hi queden tres ingressats amb diagnòstic de Covid, però cap d'ells ha estat positiu a l'última prova

03 de juliol del 2020
Actualitzat el 04 de juliol a les 12:04h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | ADBerguedà
L'Hospital Sant Bernabé de Berga continua sense cap pacient ingressat amb coronavirus. A la capital berguedana, hi queden tres ingressats amb diagnòstic de Covid, però cap d'ells ha estat positiu a l'última prova. La setmana passada hi havia quatre ingressats amb diagnòstic, però un ha pogut marxar a casa. L'hospital berguedà informa setmanalment de l'afectació del coronavirus, els divendres.

Al centre hospitalari berguedà, no hi ha hagut cap defunció des de la setmana del 20 de juny. La xifra de decessos a l'hospital durant la pandèmia s'ha enfilat a 45. 

El 19 de març es va confirmar el primer cas de coronavirus a Berga. En aquell moment, a l'hospital hi havia 10 persones ingressades amb simptomatologia i el primer mort va fer-se públic el 21 de març. El pic de la pandèmia va ser el mes d'abril. El 2 d'abril van arribar a haver-hi fins a 60 persones ingressades a causa de la malaltia. El 8 de maig la xifra de pacients ingressats va situar-se per fi per sota dels 30, i a partir de llavors la xifra s'ha anat reduint progressivament fins a quedar sense pacients positius de Covid. 
Arxivat a