La mostra fotogràfica de moda del lleidatà Xavi Menós arriba a Nova York

Les seves instantànies formen part de l’exposició col·lectiva ‘New York, Just for the Brave’, una idea de l’escriptora Elvira Lindo

Redacció
08 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:47h
Xavi Menós, amb algunes de les seves fotografies
Xavi Menós, amb algunes de les seves fotografies | Àlvar Llobet

L’Institut Cervantes de Nova York acollirà el pròxim dijous, 10 de desembre, les fotografies de ‘In&Out Instants de Moda’, l’exposició de l’artista lleidatà Xavier Menós, que l’Ajuntament de Lleida va instal·lar a l’Església de Sant Martí entre abril i maig d’enguany.

Les instantànies de Menós formen part de l’exposició col·lectiva ‘New York, Just for the Brave’, una idea de l’escriptora Elvira Lindo, per mostrar una visió particular de la ciutat dels gratacels, filtrada a través dels objectius de tres fotògrafs espanyols residents a Nova York: Sion Fullana (Mallorca, 1976) i Fernando Sancho Saragossa, 1966), a més de Menós.

L’exposició està formada per més de 40 fotografies, 15 d'elles de l'artista lleidatà, dividides en tres seccions. La de Xavier Menós, que du el mateix nom d’In&Out, descobreix la visió particular de l’autor sobre el món de la moda, resseguint el treball dels principals creadors i marques internacionals com són Òscar de la Renta, DelPozo, Carolina Herrera o Valentino, entre altres.