«Quan em facin alcalde serà històric»

Així és en 2 minuts Postureig Lleida

Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:35h
576_1421081594Postureig1
576_1421081594Postureig1
Postureig Lleida és la referència irreverent de les xarxes per molts lleidatans La crítica irònica que utilitza sovint en els seus comentaris la combina amb una imatge pròpia d'un Aplec del Caragol després de tres dies de farra. No sembla un personatge que és seguit amb devoció per centenars de lleidatans, però aquesta falsa aparença el fa estimat malgrat que pocs li han vist la cara, que se l'amaga rere una màscara d'un psicodèlic Spiderman. Es sincera en 2 minuts... diu que vol ser alcalde.
 
- El seu lema és?
- "A Lleida no només tenim mançanes", "un gran poder comporta una gran responsabilitat", "un es penedeix més d’allò que no fa que del que fa malament", "l’esencial és invisible als ulls, no com el postureig"... En tinc uns quants.

- Quin moment històric li agradaria viure?
- Quan em facin alcalde. Serà un moment històric, sí o no?

- Quin llibre no es cansaria de rellegir?
- "Lo lleidatà. Txarra’l sisquere!", "El petit príncep" i tinc uns còmics de Sin City que m’encanten. Sóc més de pelis i sèries, jo.

- Quines sèries i pel·lis mira, doncs?
- M'encanten les sèries, les típiques com "The Wire", "Los Soprano", "Breaking Bad"... La darrera que és molt posturil, "The Newsroom", la recomano! Així més d'humor les millors "The Office", "Parks & Rec" i "Brooklyn 99". El cine m'encanta i m'ho trago tot! M'agraden especialment les de superherois com l'"Spiderman" o el "Batman", les de mafia com Uno de los nuestros, i les posturils són totes les de Nolan, "500 días de verano" i "Drive".

- Amb quin personatge famós aniria a sopar?
- Els Márquez, el Puyol... algú de Lleida. També m’agradaria conèixer algú molt posturil com l’Alexa Chung o la Cara Delevigne. L’Stan Lee (autor d’Spiderman), el Tarantino, l’Scorsese... i així com a personalitat realment important, el Martin Luther King. Casi res.

- Amb qui mai no ho faria?
- No sé dir a ningú amb qui no aniria a sopar per tal de conèixer-lo una mica més i així canviar la meva impressió sobre ell. Sobretot si m’aconviden.

- Acabi la frase. Lleida és...
- lo millor que trobaràs aumón, ambaparà!

- Altre cop. D’aquí 5 anys Catalunya serà...
- governada per l’imperi posturil-lleidatà MUAHAHAHA

- Un lloc per anar de vacances: 
- A veure als meus #PostuNebots als USA, però a Lleida hi ha llocs preciosos per visitar, i m’agraden les grans ciutats posturils com Nova York, Londres o Paris, ideals per posturejar.

- Si avui s’acabés el món, què faria?
- Em trauria la màscara i m'acomiadaria dels #PostuFans, donaria les gràcies per tot i estaria amb els meus éssers estimats fent uns gintònics. Sembla posturil però és la veritat.

- Com li agradaria que el recordessin?
- Com algú admirable que va intentar fer coses positives pels lleidatans, malgrat la disfressa i de la part més pocasolta.

- Pa amb tomàquet i embotit o Nouvelle Cuisine?
- El dubte ofèn! Pamtomata i llangonissa!!

- El primer que mira de les persones del sexe oposat és...
- JAJAJA si no dic les popes aquí quedaré molt posturil, però m’agraden més les cares boniques, i m’encanta quan una noia és posturilment elegant!

- Què és el primer que faria si li hagués tocat 39 milions d’euros a l’Euromilions?
- Lo primer foter-me dels nervis perquè no sabria que fer-n’hi. Lo segon seria pagar la hipoteca, després comprar-me roba al Cyrano i llavors muntaria la fundació del Sr. Postu, per ajudar a les causes posturils 'a lo grande'.

- El seu pitjor defecte
- Odio els haters, i a vegades no els contesto bé o els hi segueixo massa el rotllo quan hauria de passar. També que m’exigeixo massa o sóc massa perfeccionista. Aquets són els defectes que hau de dir a una entrevista de 'fenya' ;)

- Què li posa molt nerviós?
- La gent que té la meravellosa barreja de ser estúpid, maleducat, liante i tossut, virtuts que solen anar juntes.

- Vostè és molt del Barça, oi?
- Molt, però perquè el Lleida no està a primera, que si no em canviaria de jaqueta ràpid! :P

- Què fa per triomfar entre els fogons?
- No m’agraden els menjars massa elaborats, una bona amanida amb bons productes lleidatans i alguna cosa de carn o peix sense massa complicacions i avall.

- Què no hi pot faltar mai a la seva nevera?
- Aquí per quedar bé diré fruita de Lleida, que és veritat, però no tinc cap imprescindible, la meva nevera sol estar buida si no la plene la #PostuMare!

- Una mania
-
Sóc dels que comprova que tot està ben tancat quatre vegades.

- Quan va ser el darrer cop que va anar a missa?
- Per una boda. No vaig casi mai a missa però no tinc cap problema en anar-hi, respecto les creences de tothom. Crec que Lleida serà la capital del món i me 'ralle' quan la gent em diu que sóc un il·lús!

- Una vocació frustrada?
- Superheroi de cómic, voluntari, paer en cap, artista... Al final no sóc res d’aquestes coses, i sóc una barreja de totes!

- Acomiadi’s
- Sisquere us haigon molat les meves respostes ndéu!