
Una visita als horts on es cultiven els aliments que es menjaran una estona després, un sopar a base de pa amb tomàquet i embotit, truita de patates amb espinacs, amanida verda i amanida de patata, botifarra amb cigrons i cansalada i una broqueta de fruita i per acabar una visita a l'antiga residència d'estiu de la família de Ramon Casas que culmina amb una copa de cava. Aquestes són les línies mestres de la cinquena edició de 'La Màgia del Capvespre' al Món Sant Benet.
La figura de Júlia Peraire, musa i després muller de Casas, és el fil conductor d'un recorregut que visita espais que la resta de l'any són tancats al públic. La tecnologia es fusiona amb la tradició i a través de projecció de diversos audiovisuals els visitants coneixen una història realment fascinant. El to d'un piano de fons a la veu de qui fou el gran amor del pintor modernista ajuda el públic a introduir-se en un viatge al passat. Abans de tot això, els visitants hauran assaborit un àpat al qual hi hauran participat en una petita part. Només a l'arribar, rebran una foto d'una de les moltes especialitats de tomàquet que hi ha plantada als horts. La seva missió serà trobar-lo perquè després se'l puguin menjar. A més, el menú anirà incorporant nous aliments a mesura que avanci l'estiu i arribi l'hora de collir nous productes de l'hort.
Aquesta és la cinquenaa edició de 'La Màgia del Capvespre', acte que ja s'ha fet amb un lloc important al calendari d'actes dels mesos d'estiu. Aquest 11 de juliol es posarà en marxa i la última visita serà el 13 de setembre. Els dies de visita seran divendres i dissabte.