La projecció d'”El Salario del Miedo” recuperarà el format de cinefòrums dels anys 50. Llavors un cop s'havia projectat la pel•lícula s'oferia un debat entre els assistents moderat per un presentador. Si el 1958 el moderador va ser el crític José Luis Guarner, aquest dissabte s'ha escollit Tomàs Malloll, cineasta amateur i col•leccionista de cinema. Per Puigdollers, durant l'època franquista -a partir de la dècada dels 50- els cinefòrums van ser “una manera de difondre bon cinema” i, amb “l'excusa” del cinema, tenir un espai de debat i reflexió.
L'exposició commemorativa dels 50 anys està formada per panells amb fotografies on es fa un recorregut per la història de l'entitat. També s'hi poden veure 16 cartells molt grans d'algunes pel•lícules destacades projectades durant la historia del cine club. També s'ha fet un recull de premsa de les noticies relacionades amb l'entitat. Finalment s'hi mostren una selecció de llibres de cinema que es poden trobar a la biblioteca i novel•les i obres de teatre que han estat portades a la gran pantalla. Per Robert Jové, de la biblioteca Joan Triadú de Vic, “Cine Club és cultura i com a biblioteca ens interessa col•laborar en l'activitat cultural”.
Dins de les activitats de celebració també està previst que el dia 7 de juny es faci la tercera jornada del cineclubisme català. En aquesta trobada es parlarà de les noves tecnologies.
Esperançats en el futur
Després d'una crisi a finals del 70 i inicis del 80, Cine Club Vic ha sabut trobar el seu paper en el panorama cultural de Vic i d'Osona. Quan el 1958 va iniciar la seva activitat, l'entitat era un element de resistència política en un període on no hi havia el dret a reunió. Per l'actual president participar en aquelles reunions després de la pel•lícula era la possibilitat poder discutir d'altres temes. Amb els primers anys de la democràcia, Puigdollers ha dit que semblava que com a entitat “havia perdut el seu ser”. Finalment van trobar el seu espai oferint una oferta de cinema independent, en versió original i de qualitat. Durant aquests anys s'ha anat “renovant el públic”. El fet de que la ciutat disposi d'universitat ha generat també “una bona font de públic”.
Després que es tanqués el Teatre Atlàntida, Cine Club ha traslladat temporalment la seva activitat al Cinema Nou, una sala d'exhibició privada. El futur, els responsables de l'entitat no tenen massa clar per on passa. Segons Puigdollers el que ”ens ha arribat” és que la futura biblioteca Balmes que es vol construir a la zona sud de la ciutat tindrà una sala d'actes preparada per acollir projeccions. La intenció de l'Ajuntament seria traslladar l'activitat en aquesta zona.