Les fotografies han estat realitzades amb càmeres digitals domèstiques o amb càmeres de telèfons mòbils de gamma mitjana. També s'ha utilitzat impressores domèstiques per obtenir les impressions dels originals, demostrant així que la fotografia digital ha pres un nou valor en l'ús social, ha ampliat i renovat la seva gamma tècnica i ha aconseguit una qualitat professional sense sortir de casa.
"L'exposició és el resultat d'una de les activitats proposades dins la Setmana de la Ciència, del curs 2005-06, que va estar dedicada íntegrament a la física. La nostra proposta pretenia fer una introspecció al món físic, reflexionar sobre la visió del món matèric i extreure'n uns resultats plàstics i creatius. La fotografia digital tenia tots els components pedagògics necessaris que buscàvem.. És evident que el present passa pel domini i l'ús de les noves tecnologies i amb aquesta activitat no solament contribuïm al seu coneixement sinó que també donem una resposta a un nou llenguatge, cada cop més present dintre la realitat artística contemporània", explica Mireia Puntí, organitzadora de l'activitat.
La varietat temàtica de les imatges és paral•lela a l'entusiasme amb què els participants han respost a la convocatòria, partint sempre de les possibilitats i de l'experiència de cadascú. Des de l'escola, es mostren sorpresos de "la resposta de participació, que ha superat totes les expectatives inicials". La participació transversal de pares, professors, alumnes i personal no docent, «crea lligams i unitat entre tots els membres de la comunitat".
HORARIS:  de dimarts a dissabte, d'11 a 1 i de 6 a 8 • diumenges i festius, de 6 a 8. Dilluns tancat.