L'Atlàntida, un referent de la música clàssica

El teatre acull aquest cap de setmana la primera edició del VicCelloFestival, amb Pau Codina i Gary Hoffman | Òpera, música religiosa i Bach completen les altres propostes del mes març

Gary Hoffman
Gary Hoffman
Redacció Osona.com
28 de febrer del 2014
Gary Hoffman

L’Atlàntida de Vic acollirà aquest cap de setmana la primera edició de VicCelloFestival, amb dos concerts de referència per a aquest instrument. Aquest divendres,  28 de febrer, a les nou del vespre, el jove violoncel·lista Pau Codina, considerat un dels talents més prometedors del nostre país, oferirà el primer recital.  D’altra banda, el diumenge 1 de març, a les 9 del vespre, el nord-americà Gary Hoffman serà l’encarregat de clausurar aquesta edició amb una proposta centrada en el post-romanticisme musical.

Serà també aquest mes de març que s’inaugurarà el X Festival BBVA de Música Religiosa de Vic, amb l’espectacle “Temptacions” (vídeo performance) a càrrec de la Fura dels Baus, que es durà a terme a la Biblioteca de Catalunya a Barcelona. A fi d’apropar aquest concepte més ampli i trencador de la música religiosa, l’Atlàntida organitzarà un autocar per a padrins i amics.

El 23 de març, arriba una altra de les cites imprescindibles d’aquest festival, amb la versió personal de la Passió segons Sant Joan de J. S. Bach que oferirà Maasaki Suzuki i el Bach Collegium Japan. Una ocasió única i irrepetible per gaudir d’una formació de trajectòria internacional que l’endemà visitarà el Palau de la Música Catalana amb el mateix programa.

Els amants de l’òpera, el diumenge 9 de març tindran l’oportunitat de veure “Norma” de Vincenzo Bellini, l’obra mestra del bel canto italià. Ara bé, prèviament es realitzaran dues accions de comunicació al carrer amb l’objectiu d’apropar l’òpera a un major nombre de persones. Aquestes accions les realitzaran les professores de l’EMVIC Anna Casadevall i Ana Carro, els dies 1 i 8 de març a la tarda.

Tota la programació i compra d'entrades

Arxivat a