L'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l'Ajuntament de Manlleu ha impulsat el pla d'acció Manlleu Activa, el full de ruta que ha de guiar les actuacions i pràctiques concretes per a la reactivació econòmica i social de la capital del Ter durant els pròxims anys.
L'estratègia es desplegarà a través de quatre grans eixos d'actuació –l'economia del coneixement industrial, l'economia regenerativa, l'economia platejada i l'economia de la qualitat de vida- i planteja tres grans transicions –la social i democràtica, la digital i l'ecològica-.
Manlleu Activa aposta per un model de governança publicoprivada per tal de desenvolupar-se de forma efectiva que començarà a caminar amb la creació de grups de treball operatius per a cada eix amb l'objectiu d'identificar i prioritzar projectes, així com per fer-ne un seguiment i generar noves aliances.
L'acte de presentació del pla d'acció per a la reactivació de Manlleu -aquest dijous al Museu del Ter- ha comptat amb una vuitantena de persones entre representants del món empresarial i comercial de la capital del Ter així com entitats econòmiques i socials d'Osona.
Vídeo de presentació de #ManlleuActiva, el full de ruta per a la reactivació econòmica i social de Manlleu.
— Ajuntament Manlleu (@ajManlleu) May 31, 2024
Manlleu Activa es va presentar ahir davant del teixit econòmic i social en un acte al Museu del Ter.
Més informacióhttps://t.co/WSzI0TY7kjpic.twitter.com/QINtxjJAtS
Tanmateix, també hi han participat els responsables d'empreses i institucions que representen els quatre eixos que defineixen Manlleu Activa: Marc Pérez, Export Manager de CAPE; Montse Solé, directora d'atenció intermèdia i dependència del Consorci Hospitalari de Vic; Albina Vilalta, presidenta de l'associació de comerciants Mab Manlleu; i Sergio Ponsá, director del Centre Tecnològic BETA.