
El restaurant Can Jubany de Calldetenes i la Fonda Sala d’Olost mantenen la seva estrella Michelin. La distinció l’han renovat en la nova edició de la prestigiosa guia que la nit passada -en la seva edició peninsular- es va presentar a Donosti.
Per un altre costat, el restaurant Lluçanès de Barcelona, regentat pel cuiner osonenc Àngel Pascual, també manté la seva estrella.
Més estrelles per a Catalunya
La Guia Michelin 2011 ha suposat que el restaurant Miramar de Llançà (Alt Empordà) aconseguís la seva segona estrella. També n'han obtingut una el restaurant Dos Cielos de l'Hotel Me així com el Caelis de l'hotel Palace. Completen la llista de noves estrelles el Moments, de l'hotel Mandarín Oriental, l'Hisop, d'Oriol Ivern, i el Capritx, un restaurant que el cuiner Artur Martínez té a Terrassa (el Vallès Occidental).
Anar al web de la fonda Sala d'Olost
Anar al web del restaurant Can Jubany
Anar al web del restaurant Lluçanès
