Ronda de reunions de la plataforma de defensa de l'R3 amb els partits polítics de Torelló

«Perquè no ens fotin el tren» i «El Ripollès Existeix» instaran a les formacions de Torelló que es presenten a les municipals del maig a potenciar el ferrocarril i que "treballin per millorar" la línia

El passat febrer, la plataforma «Perquè no ens fotin el tren» celebrava el 10è aniversari amb una concentració a l'estació de tren de Vic.
El passat febrer, la plataforma «Perquè no ens fotin el tren» celebrava el 10è aniversari amb una concentració a l'estació de tren de Vic. | Adrià Costa
Redacció
16 de març del 2023
Les plataformes ciutadanes Perquè no ens fotin el tren El Ripollès Existeix iniciaràn, a partir d'aquest divendres 17 de març, un seguit de reunions amb les diferents formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig. El motiu de l'acció, tal com expliquen en un comunicat, és instar a les diferents candidatures polítiques que incloguin en els seus programes electorals "la potenciació del ferrocarril i treballin per millorar l'R3". Les primeres trobades tindran lloc amb les candidatures polítiques de Torelló: aquest divendres es reuniran amb ERC i la CUP, i el 24 de març amb Junts i PSC.

Els col·lectius volen posar sobre la taula l'oportunitat de millorar les condicions de la línia i proposen quatre punts a treballar des dels consistoris: el desenvolupament de l'R3, la via doble fins a Vic, el prolongament d'aquesta fins a Torelló, l'augment de freqüència de combois fins a Torelló, la consecució de l'estació de tren de Torelló i vetllar pel compliment del Pla de Rodalies 202/2023 i el Pla Director d'Infraestructures.

El passat febrer, la plataforma Perquè no ens fotin el tren celebrava el 10è aniversari amb una concentració a l'estació de tren de Vic, a on recordaven que lluiten "contra l'abandó progressiu de la línia" i que durant aquests anys s'han aconseguit "millores parcials, però amb una lentitud desesperant".

Arxivat a