Sílvia Coll guanya la medalla de bronze a l'europeu de tennis taula

La jugadora del Girbau TT ha quedat tercera en la modalitat de dobles, fent parella amb la irlandesa Sophie Earley

Sílvia Coll ha fet parella amb Sophie Earley.
Sílvia Coll ha fet parella amb Sophie Earley. | Vic TT
Redacció
03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:24h
La jove jugadora del Girbau Vic TT Sílvia Coll Solà ha culminat un excel·lent europeu U15 de Tennis de Taula, a Varadzin (Croàcia), aconseguint el bronze en dobles femenins, fent parella amb la irlandesa, Sophie Earley.

Ja en la prova d'equips d'aquest europeu, Sílvia Coll, actuant de jugadora número 1 de la selecció estatal va ser clau en l'ascens a la 1a divisió. En aquesta prova va participar la també jugadora del Girbau Vic TT, Camila Renata Moscoso i la també catalana de l'UE Sant Cugat, Mariona Munné.

En dobles, Coll-Earley van superar les txeques Sazimova-Sichanova per 3-0, a setzens de final i a les franceses Hochart-Bled per 3-1, a vuitens. En la lluita per les medalles, Coll i Earley es van imposar a quarts de final a les eslovenes Tokic-Moltara, per assegurar-se el bronze per 3-0. Només van perdre un únic partit a semifinals, contra les campiones, l'alemanya Kaufmann i la romanesa Mei Rosu.

Sílvia Coll Solà, després de superar una complicada lesió, ha finalitzat una temporada històrica, en vèncer el trails estatal i el Campionat d'Espanya Infantil i assolint ara aquesta difícil medalla a l'europeu, competint amb jugadores de països punters en el tennis taula internacional, com Alemanya, França, Rússia i Romania, entre d'altres.
 

Sílvia Coll, amb la medalla de bronze. Foto: Girbau Vic TT

Arxivat a