L'equip tècnic està format per arqueòlegs de l'empresa Actium SL. Patrimoni Cultural i la direcció dels treballs de conservació i restauració a càrrec de l'empresa Gamarra&Garcia.
La campanya d’excavacions de recerca 2008 del Camp de les Lloses té com a objectiu la intervenció en dos sectors:
- El sector posterior a l'edifici B, on durant la campanya 2007 es localitzà una nova estança de l'edifici B (àmbit 33).
- El sector corresponent a l’edifici E ( àmbits 26, 32, 34, 35 i 36).
L’excavació de l’àmbit 33 situat a la banda posterior de l’edifiqui B ha permès exhaurir l’excavació iniciada la campanya de l'any 2007. S'han excavat dos nivells o estrats.

Un corresponent a la darrera fase d’ocupació de l’estança i un altre nivell corresponent a la preparació del paviment i estructures murals formada per margues aportades. La construcció i ocupació de l’estança s’emmarcà dins el període fundacional de l’assentament, amb una cronologia entre el 120 i el 75 aC. La documentació de material ceràmic i numismàtic confirma aquesta dada cronològica.
El sector corresponent a l’edifici E ha permès l’excavació de noves estances de l’edifici (àmbits 26, 32, 33, 34, 35 i 36). Només s’ha exhaurit l'àmbit 26 que ha proporcionat una seqüència d’ocupació amb dues fases molt clares. Durant la segona fase d'ocupació de l'estança (la més moderna) s’amortitzen algunes de les estructures murals que delimitaven l'àmbit i es construeixen nous murs perimetrals al sector oest de l’habitació que canvien lleugerament l’orientació de les parets perimetrals. La primera fase constructiva es caracteritza per unes estructures murals de més bona factura i més ben escairades.
En general l’edifici presenta un espoli d’antic molt gran i un arrasament de les estructures que ha afectat la bona conservació de la trama arquitectònica de la construcció original. A les estances excavades s’hi ha documentat estructures lítiques i de terra de caràcter domèstic com llars i banquetes. Els materials recuperats són ceràmiques, metalls, i restes de fauna proporcionen una cronologia similar a la dels edificis A, B i D del poblat, datats dins les darreries del s. II aC, i primera meitat del s. I aC.
