Puigdemont fitxa l'empresària Anna Navarro com a número dos pel 12-M

L'any 2020 va ser escollida com a dona més influent en l'àmbit de la tecnologia, té una llarga trajectòria a Silicon Valley i fa tres anys va rebre la Creu de Sant Jordi

Anna Navarro, en una imatge d'arxiu.
Anna Navarro, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
02 d'abril del 2024
Actualitzat a les 18:45h

Carles Puigdemont ja té número dos per a les eleccions del 12-M. Es tracta, segons han avançat TV3 i Catalunya Ràdio, de l'empresària Anna Navarro. L'any 2020 va ser escollida com a dona més influent en l'àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight, i disposa d'una llarga trajectòria a Silicon Valley amb feines com la vicepresidència de la companyia NetApp. Fa res anys va rebre la Creu de Sant Jordi. Amb aquest fitxatge, Puigdemont disposa d'una número dos independent, en la línia del que aspirava amb la seva plataforma per als comicis, i suma una veu del món econòmic en una candidatura que porta el seu segell personal. 

"Navarro ha decidit acceptar el repte que li he proposat perquè m'acompanyi en el segon lloc de la llista que encapçalo i que ens ajudi en aquesta nova etapa del país i posi la seva excepcional trajectòria al servei de Catalunya. Si volem crear les condicions perquè no marxi talent o perquè en retorni el que ja ha marxat, s'han de fomentar les oportunitats adequades. I això són polítiques i són actituds decidides, que tinguin una mirada del món gens acomplexada i sense límits", ha assenyalat Puigdemont, segons un comunicat difós aquest dimarts per Junts.