Riells i Viabrea estrena nou recorregut al carnaval del 2020

Més de 600 persones ja s’han inscrit per participar en la rua de carnaval de l'1 de març

Redacció
29 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:37h
Una de les comparses de la Rua de Carnaval 2019 de Riells i Viabrea
Una de les comparses de la Rua de Carnaval 2019 de Riells i Viabrea | AJRIV
El carnaval de Riells i Viabrea se celebra el diumenge 1 de març i ja compta amb més de 600 persones inscrites entre comparses i carrosses per gaudir del carnaval a l'edició d'enguany. Els participants que s'han inscrit a part de Riells i Viabrea, vénen des de Pineda de Mar, Hostalric, Fogars de la Selva, Vidreres, Massanes, Lloret de Mar i Sant Celoni, entre altres. Aquesta festa és una de les més esperades pels riellencs i riellenques com també pels altres municipis de la comarca que també participen en el carnaval.
 
Fins ara el recorregut s'iniciava pel carrer Alba de Liste i a l'edició d'enguany s'han fet algunes modificacions de la ruta per millorar l'accessibilitat. La concentració de comparses i carrosses serà a les 16 h i començarà pel carrer Montnegre amb plaça del Mercat, i el recorregut s'iniciarà a partir de les 17 h per la GI-552, avinguda Salvà, carrer Maria Martí i acabarà al pavelló municipal.

Un cop finalitzada la rua, al mateix pavelló municipal se celebra el ball de comparses i s'atorguen els premis a les millors carrosses, comparses i locals com també hi haurà servei de bar pels assistents. Toni Vidal, de ràdio Selva FM serà l'encarregat de presentar la jornada de l'acte.
Arxivat a