Nou servei d'autobús a Riells i Viabrea el 2020

Dues noves rutes per connectar millor els pobles veïns

Una de les parades del bus de Riells i Viabrea
Una de les parades del bus de Riells i Viabrea | Jordi Purtí
Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:05h
Aquest any 2020 Riells i Viabrea estrena un nou servei d'autobús amb servei al matí a la ruta de Riells i Viabrea - Sant Coloma de Farners, i a la tarda el trajecte Santa Coloma de Farners - Riells i Viabrea. L'empresa Teisa, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva, incorpora aquestes dues noves rutes al municipi aconseguint d'aquesta manera una millor connectivitat entre els pobles veïns.
 
D'altra banda des del consistori s'anima als veïns i veïnes a fer servir el transport públic i així fer un consum responsable i alhora tenir cura del medi ambient. En aquest sentit, Patrici Cros, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Riells i Viabrea,afirma que "el nou servei de transport públic al municipi esperem que motivi als veïns a fer servir l'autobús per anar a treballar o visitar els pobles dels voltants."

Les parades de Riells i Viabrea es troben en concret al Camí de les Aigües (Gi-522), a les Piscines (GI-522) i a la cruïlla GI-522 amb la C-35. Els usuaris podran adquirir els seus tiquets com fins ara i podran trobar més informació al web del municipi o al telèfon d'atenció de Teisa 972204868.
Arxivat a