Totes les llistes i candidats a les eleccions municipals del 28-M al Ripollès

Aquest dimecres s'han publicat al BOP les llistes provisionals que concorreran als comicis locals

Ja es poden consultar les llistes definitives per a les eleccions municipals
Ja es poden consultar les llistes definitives per a les eleccions municipals | Laia Solanellas
Redacció
26 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:40h
Aquest dimecres han sortit publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Girona les llistes provisionals per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Sota aquestes línies enllacem els documents publicats amb els noms que conformen totes les candidatures presentades a la Junta Electoral de Zona de Puigcerdà, que recull les llistes que concorren a la comarca del Ripollès.

S'hi poden consultar els partits i els noms de totes les persones que hi formen part, però no serà fins al 2 de maig que les llistes quedaran 100% tancades, ja que ara s'engega un període per a esmenar irregularitats i errors.

Un cop passi el 2 de maig i les candidatures ja quedin totalment tancades, la mitjanit del dijous 11 de maig arrencarà oficialment el període de campanya electoral, el qual s'allargarà fins al divendres 26 de maig.

El 27 de maig serà la jornada de reflexió, dia en què està totalment prohibit dur a terme actes electorals, i el 28 de maig arribarà l'hora de la veritat: el dia de les eleccions municipals.

 Consulta aquí totes les llistes que es presentaran als municipis del Ripollès