​Avancen el retorn a casa de centenars d'alumnes al Ripollès per la neu

Les escoles de Sant Pau de Segúries i Vilallonga del Ter han suspès l'activitat i ja no faran classe a la tarda

Neu a Sant Joan de les Abadesses aquest dimarts
Neu a Sant Joan de les Abadesses aquest dimarts | ACN
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:32h
El Consell Comarcal del Ripollès ha avançat el retorn a casa de centenars d'alumnes per la neu, que ja cau amb força en alguns punts de la comarca. Primer s'ha anticipat el retorn dels usuaris de les les línies 1, 2 i 3, que corresponen als municipis de Beget, Llanars, Molló, Setcases i Vilallonga del Ter.

Poc després, el Consell Comarcal també ha informat que s'avançava el retorn de les línies 10, 13, 14, 15 i 16 de Gombrèn, Toses, Queralbs, Campelles i Pardines. Per altra banda, les escoles de Sant Pau de Segúries, Ogassa i Vilallonga del Ter han suspès l'activitat i ja no faran classe a la tarda.

a neu també afecta el nord d'Osona. En concret, el Collsacabra. Una vintena d'alumnes de l'Institut de Roda de Ter també han avançat la tornada cap a Cantonigròs (900 metres) i Rupit (822 metres), on la neu ja cobreix els carrers. També han tornat a casa els alumnes de Sant Bartomeu del Grau, Viladrau i Muntanyola.

Pel que fa a la circulació, s'ha prohibit el pas de camions a l'Eix Transversal, la C-25, entre Julià de Vilatorta i Santa Coloma de Farners i els cotxes necessiten cadenes per circular per aquesta via.