Aquests són els llibres més venuts a les portes de Sant Jordi

Gemma Ruiz, Xavier Bosch, Maggie O’Farrell lideren la ficció i Xavier Sala i Martin, La Sotana i Carles Porta encapçalen la no-ficció

Gent comprant llibres a Barcelona durant el Sant Jordi de l'any passat
Gent comprant llibres a Barcelona durant el Sant Jordi de l'any passat | Josep Lluís Escudero Pla
Nació
18 d'abril del 2023
Actualitzat el 24 d'abril a les 8:57h


Les nostres mares (Proa), de Gemma Ruiz, lidera la llista dels llibres més venuts de ficció en català a les portes de Sant Jordi, segons dades de Libridata. La segueixen 32 de març (Univers), de Xavier Bosch, i El retrat de matrimoni (L’Altra Editorial), de Maggie O’Farrell. En l’apartat de no-ficció en català, encapçalen el rànquing, De la Sabana a Mart (Rosa dels Vents), de Xavier Sala i Martin; Gran Enciclopèdia del Barça (Blackie Books), de La Sotana, i Crims: Pecats capitals (La Campana), de Carles Porta.

El més venut en català de literatura infantil i juvenil ésLes excursions d’en Tito (Estrella Polar). Al rànquing de ficció en català, segueixen a Gemma Ruiz, Xavier Bosch i Maggie O’Farrell, Les calces al sol (La Campana), de Regina Rodríguez, i Demà, i demà, i demà (Edicions del Periscopi), de Gabrielle Zevin. En les primeres posicions també hi ha autors com Albert Sánchez Piñol, Andreu Claret, Marta Orriols, Andrea Genovart i Enric Calpena.

En l’apartat de no-ficció en català, també destaquen Mitologia dels Països Catalans (Efados), de Daniel Rangil, i Si la memòria no ens falla, de Quim Monzó i Sergi Pàmies. Pel que fa als llibres de literatura infantil i juvenil en català, els més venuts sónLes excursions d’en Tito, d’AA.VV. (Estrella Polar); Tinc un volcà i no vull respirar (El cep i la nansa), de Joan Turu i Míriam Tirado, iLa llegenda de Sant Jordi, d’AA.VV. (Estrella Polar).

Arxivat a