Tanca una històrica pastisseria de Barcelona després de 74 anys

Kessler Galimany diu adeu al barri de Sants arran de la "flaquesa econòmica" des de la pandèmia: "Quan una cosa no es pot aguantar, el millor que es pot fer és abaixar la persiana"

Aparador de la pastisseria Kessler Galimany
Aparador de la pastisseria Kessler Galimany | Sants Establiments Units
Lluís Girona
21 de març del 2024
Actualitzat a les 16:41h
Barcelona diu adeu a un altre comerç històric. La pastisseria Kessler Galimany tancarà després de 74 anys establerta al barri de Sants. Així ho ha explicat Joan Galimany, segona generació de la família al capdavant del negoci, en una entrevista a Sants3Ràdio: "Quan una cosa no es pot aguantar, el millor que es pot fer és tancar la persiana", ha assegurat.

El camí d'aquest negoci va arrancar ara fa gairebé 75 anys, quan Teresa Kessler i Josep Galimany van posar-se a treballar plegats des de Cal Pere Brut, un antic forn que ha sobreviscut fins avui dia, al número 53 del carrer de Sants. Van inaugurar la pastisseria el maig de 1950 coincidint amb el seu casament, i ràpidament es va convertir en referència gastronòmica de diverses generacions de veïns del barri.
 
Arxivat a